Gratis intakegesprek

Aanbod

Wil je kennismaken en weten welke vorm het beste bij je past? Tijdens een gratis sessie bespreken we je doelen en bespreken we de mogelijkheden zoals de fitmarathon.

Hoe ik je kan helpen

Diensten

Een gezonde levensstijl is haalbaar is met de juiste begeleiding en toewijding. Samen zetten we stappen richting een energiek en lekker leven in een gezond en fit lichaam. De makkelijkste manier? Door je aan te melden voor de fitmarathon. Ontdek hoe ik jou help je doelen te bereiken!

Fitmarathon

10 daagse, inclusief ontbijtpakket €199

Start samen aan het energieker, slanker en fitter leven met de Echt Esther Fitmarathon! Profiteer van dagelijkse motivatie, persoonlijk advies en fijne voordelen via onze groepsapp.

Wat is inbegrepen:

Bootcamp & personal training

Echt Esther is jouw stok achter de deur

Als personal trainer werk ik met bootcamp groepen in Goor en omgeving. Het sporten vindt buiten plaats. Wil je liever één op één begeleiding? Dat is ook mogelijk. Samen werken we aan een sterker en energieker lichaam!

Wat zijn de voordelen:

Netwerkwandelen

Ben jij ondernemer in de omgeving van Goor?

Kom dan langs op een van onze netwerkwandelingen op vrijdagochtend. Andere ondernemers leren kennen en tegelijk lekker wandelen? Neem contact op met Esther voor de eerstvolgende wandeling.

Wat zijn de voordelen: