Voel je weer energiek en lekker
in je lijf met de fitmarathon!

Nooit meer terugvallen in je oude patroon

Heb jij al vaker geprobeerd je leefstijl te veranderen? Wil je wel gezond eten maar is het in het drukke leven van alle dag niet vol te houden? Weet je dat meer bewegen zou helpen die extra kilo’s te verliezen, maar mis je de motivatie op het juiste moment?

Je bent niet de enige! Veel vrouwen die Echt Esther begeleidt met voeding, beweging en herstel lopen hier tegenaan. Het is nu eenmaal moeilijk om verandering in je eentje door te voeren. Laat staan om blijvend slanker en fitter te worden. De oplossing? Doe het samen!

De 10-daagse fitmarathon is een nieuwe, verbeterde manier om af te slanken en die gezonde levensstijl eigen te maken. Tijdens deze 10 dagen ga je het commitment met jezelf en de groep vrouwen aan. Je leert juiste keuzes maken in gezonde voeding en structureel meer bewegen. Door de steun van de teamleden word je bewust en val je af. Met de kennis en ervaring van Esther zet je de juiste stappen en haal je je doelen. Voel je weer energiek en lekker in je lijf!

Wil je beter in je vel zitten?

Deze vrouwen volgden met succes de fitmarathon!

“Ik had gewoon die stok achter de deur nodig om een frisse start te maken. En met resultaat; direct al 2,3 kilo afgevallen”

“Al eerder had ik wel eens geprobeerd nu echt iets te doen aan mijn gezondheid. Maar nog nooit samen. Het was erg leuk om dagelijks de appjes te lezen en te zien wat iedereen voor een ontbijt maakte. De shakes vielen me erg mee en ga ik zelfs blijvend gebruiken. Handig en lekker!

“Ik heb echt meer energie gekregen dankzij de fitmarathon en de fijne begeleiding van Esther. Vooraf bespreek je je doelen en ik had stiekem niet verwacht dat ik ook echt daadwerkelijk zou afvallen! Wat een leuke manier om met je gezondheid bezig te zijn.

“Ik begon steeds meer vage klachten te krijgen en wist dat ik op deze manier niet gezond oud ging worden. Maar waar te beginnen? De fitmarathon was voor mij een perfecte start om tegelijk voeding en beweging aan te pakken. Zonder de support van het leuke team was het nooit gelukt. Samen hebben we mooie resultaten gehaald!”

Wie organiseert deze fitmarathon?

over echt esther

Al meer dan 25 jaar actief in sport en bewegen. Jarenlang een sportcentrum en fysiotherapiepraktijk mogen runnen. Ook mogen studeren en gezin managen naast een eigen bedrijf. Ik weet als geen ander wat stress, tijd (prioriteit) en omgevingsverwachtingen doen met je eten en je lijf. Ik heb mogen ervaren dat je eet zoals je je voelt en je voelt je zoals je eet. 

In tijden van ultieme stress heeft ‘goed eten’ me op de been gehouden en gelukkig ook weer terug kunnen brengen naar ‘fitte proporties’. Vanuit mijn orthomoleculaire therapie opleiding, heb ik de bevestiging gekregen dat voeding je medicijn kan zijn. Voeding kan je lichaam in balans brengen, (chronische) klachten verminderen en voorkomen.

Ik ben een buiten mens en doe graag de dingen zoals dat voor mij goed voelt, in vrijheid: waar en wanneer het mij uitkomt. Die vrijheid vind ik in de fitmarathon: in een gemotiveerd team, samen werken aan afslanken, vitaliteit en bewustwording door het delen van foto’s van ons eten en bewegen.

25 jaar

ervaring

Fysio+

sport, herstel en orthomoleculair expert

16

fitmarathons per jaar

Hoe de fitmarathon werkt

10 dagen samen aan de slag

De fitmarathon doe je niet alleen, maar in een team. Na aankoop van de 10-daagse ontvang je uitleg per mail over de start en de team-app. We gaan samen een commitment aan en delen dagelijks foto’s van onze eet- en beweegmomenten. Esther begeleid je vooraf en tijdens de fitmarathon. Op deze manier haal je je doelen, ben je gemotiveerd en zul je zien dat de buikomvang meetbaar af zal nemen!


Start:
Iedere onevenweek in 2024, start op maandag.
Datum fitcheck: Inplannen op woensdag 16-20 uur in WP75C Goor.
Kan je niet op het genoemde tijdstip? Dan zoeken we samen een ander moment.

Wat je krijgt

Wat gaan we doen

Via de whatsapp gaan we als team 10 dagen werken aan een energieker, slanker en fitter lijf. Naast onze persoonlijke doelen delen we recepten, bewegingstips en informatie over gezond eten. Er is 24/7 support van de groep en je bent in de gelegenheid om te leren en vragen te stellen over alle mogelijke hobbels op weg naar een gezonde levensstijl. Bewustwording, dagelijkse motivatie en positieve sfeer zijn de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde 10-daagse fitmarathon.

Heb je nog niet eerder meegedaan aan een fitmarathon? Dan plannen we eerst de bijbehorende fitcheck in!

€199,-

Nu voor €199,- (incl. btw)
Je doet mee aan de eerstvolgende Fitmarathon

Vragen en antwoorden

FAQ Fitmarathon

10 dagen afslanken, bewustwording en commitment.

Ik ben er van overtuigd je resultaat boekt met deze fitmarathon. Echter als jij onverhoopt geen resultaat haalt, krijg je (zonder morren) je geld terug, zelfs na 30 dagen. Die garantie durf ik jou te geven.

Esther, de zeer ervaren fitmarathon fitcoach.
Als stok achter de deur voor jou. Als motivatie en inspiratie van elkaar.

Aanmelden kan via het contact formulier. Een mail via fit@echtesther.nl of WhatsApp via 0547 208 002 mag ook. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvende fitcheck. Die jou veel inzicht zal geven in je leefstijl en jouw mogelijkheden met de fitmarathon.

Contact

Dit formulier is beschermd door en de Google Privacy Policy en Terms of Service.